top of page

Stage

Sales Nijmegen

Tyler Mcewan

Ik ben tyler 20 jaar en ik ben nu werkzaam bij VH marketing, nadat ik mijn stage succesvol had afgerond. Hieronder vertel ik kort wat ik van mijn stage vond.

Tijdens mijn sales stage heb ik een waardevolle en leerzame ervaring opgedaan. Gedurende deze periode kreeg ik de kans om verschillende aspecten van sales en klantinteractie te verkennen en mijn vaardigheden te ontwikkelen.

Wat ik het meest waardeerde aan deze stage was de praktische ervaring die ik opdeed. Ik leerde hoe ik effectief kon communiceren met klanten, hun behoeften kon identificeren en passende oplossingen kon aanbieden. Het was fascinerend om te zien hoe theorieën uit mijn studie tot leven kwamen in een echte werkomgeving. Het omgaan met verschillende klantentypes en het aanpassen van mijn benadering aan elke situatie was een cruciale vaardigheid die ik heb ontwikkeld.

Een ander aspect dat ik erg leuk vond, was de dynamiek van het sales team. De samenwerking en de ondersteuning van mijn collega's zorgden voor een stimulerende werkomgeving. Ik kreeg de kans om deel te nemen aan teamvergaderingen, waar ik strategische verkoopplannen leerde opstellen en implementeren. De feedback van mijn supervisor en collega's hielp me om continu te verbeteren en zelfverzekerder te worden in mijn rol. 
Het leukste aan de stage vond ik echter de interactie met klanten. Het opbouwen van relaties en het helpen van klanten om de beste oplossingen te vinden, gaf me veel voldoening. Elk succesvol afgeronde verkoopgesprek voelde als een persoonlijke prestatie en motiveerde me om verder te gaan.
 

Al met al was mijn sales stage een zeer waardevolle ervaring. Ik heb niet alleen mijn salesvaardigheden verbeterd, maar ook belangrijke inzichten opgedaan die me in mijn toekomstige carrière zullen helpen. De combinatie van theoretische kennis en praktische toepassing heeft deze stage tot een onvergetelijke leermogelijkheid gemaakt.

Sales Nijmegen

Yassin Nabil

Mijn naam is Yassin Nabil, ik ben 19 jaar oud en afkomstig uit Weert. Momenteel volg ik het tweede jaar van de opleiding Ondernemerschap & Retail Management op HBO-niveau. 

Na de kennismaking ben ik gestart met meelopen vanuit het kantoor in Roermond. De eerste dag was natuurlijk spannend, maar dankzij een hartelijk welkom voelde ik me meteen thuis bij mijn collega's. 

Ik ben aan de slag gegaan als commercieel medewerker. De dag begon met een interessante en leerzame gezamenlijke training, gevolgd door praktijkwerk buiten kantoor. Gedurende de eerste twee weken kreeg ik uitstekende begeleiding van mijn collega Kai, een ervaren medewerker. Ik kon gedurende deze periode meekijken en werd opgeleid om zelfstandig aan de slag te gaan. Dit verliep succesvol, en al snel hielp ik zelfstandig klanten. 

Ik wilde mijn communicatieve vaardigheden verder ontwikkelen en ervaren hoe het is om direct met klanten in contact te komen. Dit is zeker gelukt! Naast mijn verbeterde communicatievaardigheden heb ik onbewust ook op andere gebieden veel geleerd. Mijn doorzettingsvermogen en probleemoplossend vermogen zijn sterk verbeterd, mede dankzij de positieve werkomgeving en de ondersteuning van mijn collega's. Ik heb nog nooit in zo'n korte tijd zoveel geleerd en mezelf zo sterk ontwikkeld. Deze ontwikkelingen zullen ook in de toekomst van grote waarde zijn. 

Naast de professionele werkomgeving was er altijd ruimte voor gezelligheid. Ik kan goed opschieten met iedereen vanwege de goede sfeer. Door veel tijd door te brengen in een informele sfeer met mijn collega's, hebben we een sterke band opgebouwd. Ze zijn niet alleen mijn collega's, maar ook vrienden geworden. 

Ervaringen

Sales Nijmegen

Commericeel medewerker

Een stage bij V.H. Marketing biedt een echte bedrijfservaring, waarbij je leert om jezelf te handhaven in een commerciële omgeving en alles leert over sales. Je krijgt veel vrijheid om te ondernemen en te experimenteren, met ruimte voor fouten. Tijdens een afstudeerstage sales is het primaire doel om je diploma te behalen, waarbij we samen een passende afstudeeropdracht zoeken en zorgen voor voldoende tijd voor je onderzoek. Als ambitieuze student met interesse in sales en klaar om jezelf snel te ontwikkelen, nodigen we je uit om te reageren op onze afstudeerstage sales.

Sales Nijmegen

Administratief medewerker

Administratie bij V.H. Marketing is opgesplitst in front- en backoffice. Frontoffice omvat klantgerelateerde zaken, terwijl backoffice zich richt op opdrachtgevers en personeel. Als stagiair krijg je de kans om mee te kijken en taken uit te voeren, met begeleiding. Een MBO/HBO meewerk/afstudeerstage bij ons biedt echte bedrijfservaring en leert je navigeren in een commerciële omgeving, met focus op administratie. We zorgen ervoor dat je voldoende tijd hebt om je onderzoek af te ronden en je diploma te behalen. Ben jij een ambitieuze student met interesse in administratie? Reageer dan op onze stageplek, want we zoeken gemotiveerde stagiaires.

Stage opleidingen

Sales Nijmegen

Recruitment

Als stagiair recruitment werk je samen met de Corporate Recruiter om het salesteam te laten groeien. Je doet dagelijks voorselectie en telefonische interviews met potentiële kandidaten. Na goedkeuring van de Corporate Recruiter plan je sollicitatiegesprekken in. Je krijgt de kans om deze gesprekken bij te wonen en te leren hoe je het optimale uit een gesprek haalt. Een MBO/HBO meewerk/afstudeerstage bij V.H. Marketing biedt echte bedrijfservaring en leert je navigeren in een commerciële omgeving, met focus op recruitment. We zorgen ervoor dat je voldoende tijd hebt om je onderzoek af te ronden en je diploma te behalen. Ben jij een ambitieuze student met interesse in recruitment? Reageer dan op onze stageplek, want we zoeken gemotiveerde stagiaires.

Sales Nijmegen

Marketing Medewerker

Als Medewerker Marketing ben je verantwoordelijk voor het creëren en delen van content via onze communicatiekanalen, zoals ons digitale platform en sociale media. Je richt je dagelijks op het opzetten en monitoren van verschillende social media-campagnes en draagt bij aan marketingcampagnes. Je bent betrokken bij het monitoren, testen en rapporteren van de resultaten van marketingactiviteiten en ondersteunt ervaren campagnemanagers bij diverse projecten. Tijdens je stage ondersteun je commerciële activiteiten en initiatieven van V.H. Marketing en leer je meer over salesadministratie en het coördineren van salesrapportages. Daarnaast krijg je de kans om meer te leren over marketinginitiatieven. Als je stage loopt, kun je ook een afstudeeropdracht uitvoeren, waarbij je verantwoordelijkheid draagt voor een eigen project of taak, samen met je collega's. Je werkt samen met gemotiveerde collega's die ernaar uitkijken om jou te verwelkomen.

Stage VH Marketing & Sales
Stage VH Marketing & Sales
bottom of page