top of page

Observatiedag

Bij V.H. Marketing willen we iedereen die interesse heeft in marketing en sales de kans bieden om inzicht te krijgen in hoe een commerciële organisatie werkt. We willen potentiële nieuwe medewerkers en andere geïnteresseerden de gelegenheid geven om te ontdekken of ze geschikt zijn voor een rol in de commerciële wereld. Onze aanpak gaat verder dan alleen theoretische kennis; we bieden een leerervaring waarbij individuen praktische ervaring kunnen opdoen en hun vaardigheden kunnen ontwikkelen binnen een echte werkomgeving. We streven naar een omgeving waarin mensen kunnen groeien, leren en hun volledige potentieel kunnen benutten, ongeacht hun achtergrond of ervaring. Ons doel is om een divers en inclusief team van getalenteerde individuen te vormen die bijdragen aan het succes en de groei van ons bedrijf en de commerciële sector.

VH Marketing en sales nijmegen

Inhoud Observatiedag

Ontdek en ontwikkel in één dag! Onze observatiedag biedt een snelle en krachtige leerervaring. Leer essentiële vaardigheden, krijg nieuwe inzichten en pas ze direct toe in de praktijk. Een compacte en intensieve training die je niet mag missen. Neem contact met ons op via het contactformulier en maak een sprong voorwaarts in je ontwikkeling!

VH Marketing & Sales Nijmegen

Kennis Vergaren

Maak je klaar voor een dag vol ontdekkingen en groei! Onze observatiedag biedt een unieke kans om kennis op te doen en vaardigheden te ontwikkelen. Stap voor stap verwerf je nieuwe inzichten en praktische kennis die direct toepasbaar zijn. Leer van experts, werk samen met gelijkgestemden en zet een grote stap voorwaarts in je professionele ontwikkeling, allemaal in slechts één dag.

VH Marketing & Sales Nijmegen

Dagindeling

We beginnen de dag met een inspirerende trainingsessie waarin we onze vaardigheden aanscherpen en nieuwe strategieën bespreken. Na de training genieten we gezamenlijk van de lunch, waarbij we de gelegenheid hebben om te ontspannen en te netwerken met collega's. Vervolgens gaan we over tot de kern van onze activiteiten: sales. We passen onze verworven kennis direct toe in de praktijk om klanten te benaderen en deals te sluiten. Aan het einde van de dag reflecteren we op onze prestaties en bespreken we de successen die we hebben behaald.

VH Marketing & Sales Nijmegen

Carrièremogelijkheden

Bij V.H. Marketing geloven we in groei en ontwikkeling. Daarom bieden we onze observanten de kansen om door te groeien binnen ons bedrijf. Of je nu een functie bekleed als adviseur of assistent teamleider, er zijn altijd mogelijkheden om je carrière verder vorm te geven. Met onze ondersteuning en trainingen streven we ernaar om talent te laten bloeien en te helpen bij het bereiken van jouw professionele doelen.

Stage VH Marketing & Sales
Stage VH Marketing & Sales
bottom of page